ثفافه وعلم وادب
 
الرئيسيةمجلة دنياالمنشوراتبحـثالأعضاءالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 السجق الأسكندراني المشطشط

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
قمة السعاده
مشرفة التهانى والترحيب
مشرفة التهانى والترحيب
قمة السعاده

العمر : 44
عدد المشاركات : 334
الجنس : انثى
مزاج : 1
sms : سبحان الله

مُساهمةموضوع: السجق الأسكندراني المشطشط   2012-08-31, 22:52



مكونات الطبق
=======







سجق بلدى مسلوق ومقطع - فلفل ألوان - طماطم مقطعة - بصلة مفرومة وثوم مفروم


ممكن تضيفي قرون فلفل أخضر شطة


أول حاجة تدبلي البصل والتوم مع زيت درة أوزيتون







ثم نضع الفلفل بأنواعه ونقلبه خمس دقائق





ثم نضع الطماطم ونخليها تتسبك شويه
ا



وآخر حاجة السجق ونخليه يتسبك مع الخلطة حوالي ربع ساعة ولاتنسي الملح والفلفل الأسود





وفي النهاية نغرف في طبق ونزينه بالبقدونس وده شكله وطعمه ولا أروع







وبألف هنا وشفا


منقول

ـــــــ..التوقيع..ــــــــ

. . .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
منى المنى
Image description

منى المنى

العمر : 37
عدد المشاركات : 554
الجنس : انثى
مزاج : 4
sms : كل عام وانتم بخير

مُساهمةموضوع: رد: السجق الأسكندراني المشطشط   2012-09-06, 22:38

شكرا لك حبيبتى على الوصفه تسلمى

ـــــــ..التوقيع..ــــــــ

....
رقيتنى واسترقيتنى من عين الحسود
رقيتنى واسترقيتنى واللى يطق يموت
...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
السجق الأسكندراني المشطشط
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
دنياالعرب :: منتدى المطبخ :: قسم الاطباق الرئسيه-
انتقل الى: